TRENING

Gunstig egentrening

Vi har mye treningsutstyr i vår treningssal samt gruppetreningssal. Om du ønsker kan vi sette opp treningsprogram for deg, så kan du trene i vår treningssal på hverdager.

Du kan gjøre avtale om å betale per gang, permåned eller for opptil et år. Du trenger ikke å være pasient hos oss for å trene her.

Trening for lag og bedrifter

Vi har også et variert tilbud innenfor gruppetrening i vår nye gruppetreningssal.

Er du medlem av et idrettslag eller jobber i en bedrift som trenger forebyggende trening så kan vi lage et opplegg for dere ved en av våre fysioterapeuter. Vi leier også ut vår treningssal på timesbasis.

Gruppebehandlinger

Fysio-Pilates

En fornyelse av den tradisjonelle pilatestreningen. De fleste øvelsene har blitt brutt ned for å gi en mer trinnvis oppbygning. Dette gjør metoden til et egnet redskap enten du er frisk eller har fysiske plager. I treningen legges det særlig vekt på å styrke de dype musklene rundt mage, rygg og bekken og å balansere de ulike muskelgruppene mot hverandre. Andre viktige elementer i Fysio-Pilates er: Styrke, fleksibilitet, holdning, pust og avspenning. Instruktør: Hilde Nilsen.

Redcord slyngetrening

Styrketrening i slynger/tau som er en svært effektiv måte å trene stabilitet og styrke. Man doserer enkelt belastningen opp eller ned så alle kan delta i en slik gruppe selv om man er på ulikt nivå. Vi har slyngetreningsgruppe spesielt med tanke på folk med ryggplager og bruker det også i gravid/barseltrening. Instruktører: Lin Skagen, Hilde Nilsen.

Mensendieck-gruppe

Trening som skaper kroppsbevissthet og som gir et solid grunnlag til å ivareta kroppen i daglige funksjoner og i all annen trening. Du lærer å ta hensyn til kroppen din og redusere/fjerne tretthet, smerter og feilfunksjoner i muskel- skjelettsystemet. Denne treningsformen passer bra for alle aldre. Dette er også en fin mulighet til videre oppfølging etter endt individuell behandling. Instruktør: Hilde Nilsen.

Parkinsongruppe

Gruppetrening med øvelser spesielt tilrettelagt for personer med Parkinson. Fokus på øvelser i anti-parkinsonistisk mønster med øvelser hentet blant annet fra LSVT-big og Power4life. Store bevegelser, koordinasjon, rytme, tempo, bevegelighet, styrke og balanse. Med og uten musikk. Kriterier for å være med i treningen er at du kan komme deg ned og opp fra gulvet selv og stå og gjøre øvelser med minimal støtte. Instruktør: Veslemøy Heyn.

Spa-gruppe

Foregår med drivende musikk og livlig stemning. Aktiv oppvarmingsdel, bevegelsestrening med uttøyning tilrettelagt spesielt for personer med spondylartritt (SpA). Revmatikere kan også delta. Instruktør: Desiree Are.

Balanse- og styrkegruppe

Gruppen er foreløpig kun et tilbud til deltagerne i nevro- og parkinson-gruppe. Fokus på styrke og balanse i ulike stillinger. Instruktør: Veslemøy Heyn.

Aktiv A-skolen

Artroseskolen «Aktiv med Artrose» er et pasient undervisningstilbud utviklet av en prosjektgruppe bestående av fysioterapeuter og ortopeder forankret ved Oslo Universitetssykehus. Det er beregnet for pasienter med artrose i hofte eller kneledd. Vi ønsker å fange opp pasienter tidlig, gjerne de med lettgradig til moderat artrose hvor det enda er for tidlig med proteseoperasjon. Instruktør: Lin Skagen.

Nevrogruppe

Treningstilbud til deg som har en nevrologisk skade eller sykdom (for eksempel hjerneslag, hodeskade, MS, Parkinson, CP). Treningen er for deg som ønsker å øke eller vedlikeholde utholdenhet, styrke, stabilitet, rytme, koordinasjon og bevegelighet under veiledning av fysioterapeut. Variert trening med og uten musikk. Kriterier for deltagelse er at du må ha selvstendig gangfunksjon (med eller uten hjelpemiddel), og at du kan komme deg opp og ned fra matte selv. Instruktør: Veslemøy Heyn.

Timeplan

Trene hos oss? Ta kontakt på telefon eller e-post

?